Groen

Een strak aangeharkt bloemperkje of een weelderige bloemenweide? Zorgen we dat kinderen lekker kunnen spelen in het groen, of is dat voorbehouden aan vogels en insecten? Waar en hoe vaak maaien we gras en riet? Vlaardingen heeft veel groen in de stad en voor de aanleg en het onderhoud van dat groen, moeten keuzes gemaakt worden. Dat soort keuzes staan in het groenbeleidsplan. Het vorige plan is nog uit 2012 en is dus aan vervanging toe.

BoomMendelsohnpleinDoor de bijgaande vragenlijst in te vullen, helpt u ons een beter beeld te krijgen van hoe Vlaardingers het groen in de stad ervaren en wat voor onze inwoners belangrijk is als het gaat om de inrichting en het beheer van ons groen.

De vragenlijst is opgesteld in samenwerking met adviesbureau idverde Advies, dat de gemeente helpt bij het maken van het nieuwe groenbeleid. Om er voor te zorgen dat uw privacy goed beschermd is, voldoet de vragenlijst aan de privacyregels van de gemeente en aan alle privacywetten. Er worden geen persoonsgegevens vastgelegd, en uw antwoorden kunnen niet naar u worden herleid.

We vragen u om vanuit uw eigen mening en ervaringen op de vragen te antwoorden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten en kan tot en met 19 mei.

Goed om te weten: Met deze vragenlijst kunt u geen meldingen doen bij de gemeente. Als u de gemeente wilt inlichten of spreken over een situatie, kunt u het beste een melding doen via de Buitenlijn of de Buitenbeter- app.

Groenbeleid Vlaardingen