Energiezuinig wonen

Energie besparen in huis is goed voor het milieu. Bovendien scheelt het veel geld. Het begint bij een goed geïsoleerd huis met een zuinige installatie voor verwarming en warm water. Er komen steeds meer mogelijkheden om thuis energie te besparen.

Gratis advies WoonWijzerWinkel

logo woonwijzerwinkelWilt u weten hoe u uw huis energiezuiniger en comfortabeler kunt maken? Tijdens de Klimaattop Vlaardingen kunt u voor een gratis deskundig en objectief advies terecht bij de WoonWijzerWinkel. Zij verzorgen ook een van de workshops waaraan u kunt deelnemen. De adviseurs van de WoonWijzerWinkel weten ook alles over subsidies en financiering. Zij helpen u graag bij het vinden van betrouwbare bedrijven en het beoordelen van offertes. U wordt daarbij van A tot Z ontzorgd.

Samen met de buren besparen... leuker en goedkoper!

De WoonWijzerWinkel en de gemeente ondersteunen initiatieven van bewoners om samen met de buren energie te besparen. Samen met de buren het huis isoleren of zonnepanelen aanbrengen, kan u een leuke korting opleveren bij de WoonWijzerWinkel. Met de winst kunt u een feestje geven en alvast plannen maken voor de volgende energiebesparende maatregelen. Hoe u dit aanpakt en waaruit de ondersteuning bestaat, hoort u tijdens de Klimaattop. U kunt zelfs ter plekke afspraken maken om de besparing in uw straat of buurt meteen te organiseren. Meer informatie: www.woonwijzerwinkel.nl.

Cijfers energiebesparing eengezinswoning 

Cijfers energiebesparing appartement