Dag van de Duurzaamheid – 10 oktober 2023

Interactieve Sessie | Ontdek de Kracht van Duurzame Voeding - Samen op Weg naar Verandering!

Op dinsdag 10 oktober, de Dag van Duurzaamheid, nodigen wij jou uit voor een bijzondere interactieve sessie over duurzame voeding in Vlaardingen! Deze sessie is een unieke gelegenheid om als burger en/of ambtenaar samen te komen en een belangrijk gesprek te voeren over de impact van voeding op ons leven en de planeet

Waarom deelnemen aan deze sessie?

  1. Bewustwording van jouw voetafdruk: Ontdek hoe jouw eetgewoonten invloed hebben op het milieu en het klimaat. Samen zullen we de eerste stappen zetten om duurzamere keuzes te maken in ons dagelijks leven.
  2. Concrete handvaten voor actie: We bieden praktische tips en inspiratie om duurzame voeding te integreren in jouw routine. Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben, en we gaan leren hoe we dat kunnen doen.
  3. Een positieve en gezellige ervaring: Geen betutteling of vingerwijzen hier! Onze sessie maakt gebruik van humor en luchtigheid, waardoor je je op je gemak voelt om open te spreken en te leren zonder veroordeling.
  4. Samenwerking tussen burgers en ambtenaren: Deze sessie draait om interactie en het delen van ideeën tussen alle deelnemers. Het is een kans om in gesprek te gaan, van elkaar te leren en gezamenlijk oplossingen te vinden.
  5. Een proeverij van mogelijkheden: We zullen verschillende aspecten van duurzame voeding verkennen. Hoewel we wat theorie zullen aanstippen, ligt de focus op praktische toepassing en verkenning van vervolgkansen.

Details van de sessie:

  • Datum: dinsdag 10 oktober
  • Tijd: 10:00 - 12:00 uur (aansluitend een gezamenlijke duurzame (!) lunch)
  •  Locatie: Vlaardingen
  • Aantal deelnemers: Ongeveer 20-30 personen

Hoe meld je je aan?

Schrijf je snel in voor deze inspirerende sessie via het contactformulier. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.
 
Samen kunnen we het verschil maken! Laten we als gemeenschap streven naar een duurzamere toekomst, te beginnen bij onze voeding. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op 10 oktober voor een waardevolle, gezellige en inzichtelijke sessie.