Caspar van Leeuwen

Caspar van Leeuwen (1980) is Managing Director van Center For Testmaterials (CFT) BV. Het bedrijf is in 1989 in Vlaardingen opgericht door zijn vader. Caspar werkt er sinds 1998 en sinds 2008 is hij 100% eigenaar.

Caspar van Leeuwen 2023CFT is de rode draad in het leven van Caspar. Hij had er al tijdens zijn middelbare schooltijd een vakantiebaantje. Daarna is hij er fulltime aan de slag gegaan. Al meer dan 25 jaar werkt Caspar in Vlaardingen en een groot deel van zijn moeders familie woont er. Zelf woont hij in Poortugaal – dat ook zijn geboorteplaats is - samen met zijn vrouw en twee dochters. Wel komt hij regelmatig in Vlaardingen.

De stad heeft volgens Caspar veel mooie plekken, waaronder de Westhavenkade. “Daarnaast heeft Vlaardingen heel veel ontspanning te bieden en kent ze een indrukwekkend bedrijfsleven. De City Marketing voor Vlaardingen is een goede ontwikkeling.”

Overige nevenfunctie

  • Bestuurslid IKV-dochter GGO Het Scheur en Koggehaven

Toegevoegde waarde

“Ik wil via de Economische Adviesraad Vlaardingen de belangen van alle ondernemers in Vlaardingen zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Met het oog op het economisch klimaat voor nu en in de toekomst. Door ondernemers, ambtenaren en andere stakeholders zo veel mogelijk te verbinden en samen te werken aan een aantrekkelijk Vlaardingen. We zijn bij de EAV een multidisciplinair gezelschap met veel ervaring en know-how dat kan dienen als klankbordgroep voor burgemeesters, wethouders en ambtenaren van gemeente Vlaardingen, en waarmee we hopelijk ook richting kunnen geven aan het ‘Schip wat Vlaardingen’ heet.”