Zaken doen met de gemeente

U bent ondernemer en wilt graag bij de gemeente Vlaardingen in aanmerking komen voor een opdracht. Wat kunt u doen?

  • Stel uzelf op de hoogte van het inkoop- en aanbestedingsbeleid en de inkoopvoorwaarden van de gemeente Vlaardingen. U weet dan wat u kunt verwachten.
  • De gemeente Vlaardingen is door lokaal inkoopbeleid en Europese regelgeving verplicht leveringen, diensten en werken aan te besteden (van kantoorartikelen, de inhuur van adviseurs tot en met de aanleg van wegen). Er is verschil tussen onderhandse aanbestedingen, meervoudige onderhandse aanbestedingen en Nationale of Europese aanbestedingen.
  • Maak uw bedrijf kenbaar bij de gemeentelijke afdeling waar u voor wilt werken, zodat u in beeld bent voor een eventuele volgende offerteronde. U vindt de gemeentelijke afdelingen in het organisatieschema op deze website. U kunt de afdelingen bereiken via het digitale contactformulier of via telefoon (010) 248 4000.
  • Meld u aan bij de website www.tenderned.nl. Wanneer u daarbij aangeeft in welke opdrachten u geïnteresseerd bent, houdt het systeem u op de hoogte van de nationale en Europese aanbestedingen van bijvoorbeeld de gemeente Vlaardingen.

Vragen?

Kijk bij de veelgestelde vragen. Wanneer uw vraag daar niet mee beantwoord is, neem dan contact op met de afdeling Economische Zaken (010) 248 4000 of Inkoopteam Gemeente Vlaardingen.