Projecten Holy

 • Rotonde Zwanensingel

  De gemeente is op 11 november 2019 gestart met de aanleg van de eerste Vlaardingse rotonde volgens het cradle-to-cradle-principe: vrijwel alle materialen zijn herbruikbaar. De gemeente en aannemer Den Ouden Aanneming leggen de rotonde op de kruising Zwanensingel/Zwaluwenlaan aan als schoolvoorbeeld van duurzaamheid: het wordt de meest duurzame rotonde van de regio. De aanleg van de rotonde is een lang gekoesterde wens van bewoners van Holy-Zuidoost. Het ontwerp is samen met de bewoners gemaakt en zorgt voor betere verkeersveiligheid en de verkeersdoorstroming.

 • De oude Loper in een nieuw jasje!

  Het oude gedeelte van Winkelcentrum De Loper wordt opgeknapt. De nieuwe inrichting versterkt de verbinding tussen het oudere en het nieuwere deel van de Loper.Met inbreng van omwonenden en ondernemers heeft de gemeente het inrichtingsplan gemaakt.

 • Park Hoog Lede

  De nieuwe woonwijk Park Hoog Lede op het voormalige ziekenhuisterrein in Holy voorziet in de behoefte van mensen die luxer willen wonen. Langs de Vlaardingse Vaart verrijzen circa 240 woningen in klassieke architectuur.

 • Kasten van Huizen

  Kasten van Huizen aan de Kersendreef omvat zes oost-west georiënteerde kavels van circa 500 m2, elk bestemd voor een vrijstaande villa, die door de koper kan worden ontworpen - binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden - en gebouwd.

 • De Nieuwe Vogelbuurt

  In De Nieuwe Vogelbuurt, gelegen in Holy-Zuidoost, worden in de komende jaren circa 430 eengezinswoningen gerealiseerd.

 • Parc Drieën-Huysen, fase 2

  De bouwlocatie van het nieuwe Parc Drieën-Huysen is een voormalig korfbalveld en het huidige zorgcentrum Drieën-Huysen. Het project bestaat uit twee fasen. De tweede fase betreft de bouw van 44 koopappartementen, genaamd Holy Résidence.

 • Kwikstaartweg 2e fase

  Dit woningbouwplan, genaamd De Paradijsvogel, wordt omsloten door de Kraanvogellaan, de Korhoenlaan, de Reigerlaan en de Kwikstaartweg.