Sponsoren rotondes

De gemeente Vlaardingen is op zoek naar sponsoren voor zeven rotondes in Vlaardingen. Bedrijven, verenigingen of particulieren krijgen de mogelijkheid een rotonde te sponsoren. Zij moeten de rotonde dan wel zelf onderhouden. In ruil daarvoor mag de sponsor reclame-uitingen plaatsen op de rotonde.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het mogelijk te maken voor bedrijven, verenigingen of particulieren om rotondes te sponsoren. Het sponsoren van rotondes is een idee van de gemeenteraad. In totaal kunnen zeven rotondes worden gesponsord. Het betreft een periode van 2 jaar die in zal gaan in januari 2013.

Voorwaarden

De gemeente heeft een aantal voorwaarden verbonden aan de sponsoring van de rotondes. Iedere geïnteresseerde kan maximaal één rotonde sponsoren. De inrichting moet passen binnen de gemeentelijke kaders op het terrein van groen, ruimtelijke inrichting en verkeer. Reclame-uitingen mogen niet aanstootgevend zijn, reclames voor alcohol en tabak zijn niet toegestaan, evenals politieke uitingen. Per aansluitende weg mag één reclame-uiting geplaatst worden. Lees alle voorwaarden.

Aanmelden

Iedereen die geïnteresseerd is kan zich via het digitale formulier aanmelden om een rotonde te sponsoren. Bij het aanmelden moet u een plan van aanpak meesturen voor de inrichting en het onderhoud. Onder alle goedgekeurde plannen vindt een loting plaats.

De rotondes

De volgende rotondes komen voor sponsoring in aanmerking:

  1. Van Hogendorplaan / Burgemeester Van Lierplein / mr. L.A. Kesperweg;
  2. Plein 1940 (Anthony Knottenbeltsingel / Rotterdamseweg);
  3. Holysingel / Churchillsingel;
  4. Lepelaarsingel / Frederik Hendriklaan / Reigerlaan;
  5. Lepelaarsingel / Churchillsingel / Amsterdamlaan;
  6. Plein Emaus / Emaus / Kethelweg;
  7. Burgemeester Pruissingel / Van Beethovensingel / Maassluissedijk.

Uitgelicht