Actieplan Economie

Met het Actieplan Economie werkt Vlaardingen aan een stad waarin het goed ondernemen is. Een bedrijvige stad trekt arbeidskrachten aan, geeft de lokale middenstand een impuls en houdt lokale voorzieningen in stand.

Vlaardingen werkt daarom aan kansen en mogelijkheden voor ondernemers om zich te vestigen of door te groeien. Haven, cleantech, maintenance en zorg hebben in onze stad de toekomst. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Professionele dienstverlening, goed opgeleide, arbeidskrachten, goede bereikbaarheid, een prima cultureel aanbod en een gevarieerd woningaanbod zijn belangrijke vestigingsvoorwaarden voor bedrijven. Onderwijs, zorg, ondernemers en de gemeente slaan de handen ineen voor Vlaardingen, de stad waarin het goed ondernemen is.

Op de hoogte blijven?

Via de nieuwsberichten op deze website leest u steeds de meest recente informatie over het Actieplan Economie. Daarnaast leest u nieuwsberichten over het Actieplan Economie op Twitter via @VolgVlaardingen; in de digitale nieuwsbrief voor ondernemers en op de gemeentelijke pagina’s in Groot Vlaardingen.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Bent u betrokken bij de Vlaardingse economie en heeft u ideeën of suggesties of voorbeelden hoe we Vlaardingen op de economische kaart kunnen zetten? Of wilt u iets anders kwijt over het Actieplan Economie, vul dan het digitale contactformulier in.