Samenstelling Economische Adviesraad Vlaardingen

 • Henk de Bruijn

  Henk de Bruijn Henk de Bruijn is voorzitter van de Economische Adviesraad. Hij is sinds 2014 Manager Sociale Infrastructuur bij het Havenbedrijf Rotterdam en werkte daarvoor in diverse functies bij Havenbedrijf Rotterdam en als laatste als Manager Corporate Strategie.

  Meer informatie

 • Bert van Meggelen

  Bert van Meggelen Bert van Meggelen (1946) is directeur van Maatwerk, bureau voor stedelijke projecten en culturele planologie. Hiervoor was hij onder meer werkzaam bij de gemeente Rotterdam als Intendant Rotterdam 2001 Culturele Hoofdstad van Europa en als Directeur Academie van Bouwkunst Rotterdam. Verder treedt hij vaak op als moderator, debatleider of dagvoorzitter op de gebieden architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en kunst.

  Meer informatie

 • Chris Oerlemans

  Chris Oerlemans drs. Chris Oerlemans, MRE MRICS (1977), is sinds 2008 directeur en eigenaar van Kloet Onderhoud en verantwoordelijk voor het strategische, bedrijfsorganisatorische en financiële management. Het familiebedrijf (sinds 1919) is een vastgoedonderhoud- en projectinrichtingsbedrijf met vestigingen in Vlaardingen en Spijkenisse.

  Meer informatie

 • Leo Roobol

  Leo Roobol drs. Leo Roobol (1956), voormalig lid Raad van Bestuur KPN NV. Daarvoor werkte hij als algemeen directeur bij Wordperfect / Novell Benelux, bij Deloitte en het ministerie VROM.

  Meer informatie

 • Mark Janssen

  Mark Janssen drs. Mark Janssen (1967) is sinds 2014 lid van de raad van bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Hiervoor bekleedde hij diverse functies. Zo was hij voorzitter van de raad van bestuur van de Zonnehuisgroep in Vlaardingen, lid en voorzitter van het landelijk bestuur van de Zonnehuisgroep, Omring (Ouderenzorg, revalidatie, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg in Noord Holland), partner MEDE Groep (organisatieadvies, training en interim management), marketing & finance controller Corporate Banking Group Bank Mees & Hope en business analist bij Krekel van der Woerd Wouterse consultants.

  Meer informatie

 • Martin van Gogh

  Martin van Gogh Ing. Martin van Gogh MBA is sinds 1990 algemeen directeur van Hoogendoorn Automatisering B.V. Hiervoor werkte hij als Engineering Manager bij Stork-Nolte B.V. en in diverse functies bij Shell International Petroleum Company (SIPM).

  Meer informatie

 • Martijn van der Steen

  Martijn van der Steen Prof. Dr. Martijn van der Steen is sinds 2008 co-decaan en adjunct-directeur van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) in Den Haag. De NSOB is een interuniversitair opleidingsinstituut voor het openbaar bestuur. Daarnaast is hij directeur van de NSOB Denktank, het onderzoeksinstituut van de NSOB. Verder is Martijn als bijzonder hoogleraar ‘Strategie en Toekomst’ verbonden aan de faculteit Sociale Wetenschappen, Departement Bestuurskunde & Sociologie, van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

  Meer informatie

 • Cora Laan

  Cora Laan Dr. Cora Laan (1968) is sinds 2008 docent geschiedenis op het Groen van Prinstererlyceum (Lentiz Onderwijsgroep) in Vlaardingen. In 2003 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit op het proefschrift: ‘Drank & Drinkgerei, een archeologisch en cultuurhistorisch onderzoek naar de alledaagse drinkcultuur van de 18de-eeuwse Hollanders’. Centrale rol in dit onderzoek speelde de Vlaardingse Herberg De Visscher, die zich tussen 1742 en 1805 op de hoek van de Markt en de Smalle Havenstraat bevond. Van deze herberg zijn zowel een beerput als een boedelinventaris teruggevonden. Deze zeldzame combinatie bood Cora de gelegenheid om archeologisch en historisch onderzoek met elkaar te combineren.

  Meer informatie

Uitgelicht