Social media

De gemeente Vlaardingen is op verschillende social media te vinden. Stelt u een vraag via social media, dan reageert de gemeente tijdens kantooruren.


WhatsappWhatsApp

U kunt de gemeente via WhatsApp een bericht sturen via telefoonnummer: 06-30815413.

Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.
U kunt altijd een WhatsApp-bericht sturen, de gemeente reageert tijdens kantooruren.

De gemeente beantwoordt alleen individuele WhatsApp-gesprekken en verstuurt geen privacy-gevoelige informatie via WhatsApp.

 

logo facebookFacebook

Geïnteresseerden kunnen via de ‘Vind ik leuk’- of ’Like’-knop aangeven dat zij de informatie op de pagina willen volgen. Vanaf dat moment blijven ze via de zogeheten tijdlijn op de hoogte van updates van de gemeente. De gemeente plaatst berichten, foto’s, vragen en data van bijeenkomsten op haar Facebookpagina.

Op Facebook is de gemeente te vinden via www.facebook.com/gemeentevlaardingen.

Daarnaast hebben ook de wijken in Vlaardingen een eigen Facebookpagina. Hierop worden berichten vanuit de wijken en evenementen die in de wijken plaatsvinden geplaatst. De wijkenpagina's zijn te vinden via:

logo instagramInstagram

Op Instagram wil de gemeente Vlaardingen mensen inspireren en informeren met beelden en video's. Het motto is: Vlaardingen is havens, haring, water, groen, historie en sociaal aan de Nieuwe Maas!

Op Instagram is de gemeente te vinden via instagram.com/gemeentevlaardingen

 

logo twitterTwitter

Volg @volgvlaardingen op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, besluiten van burgemeester en wethouders, wegwerkzaamheden et cetera.

De gemeente Vlaardingen is te volgen op Twitter via: www.twitter.com/volgvlaardingen.

Volg uw college van burgemeester en wethouders:

logo PinterestPinterest

Op Pinterest deelt de gemeente Vlaardingen beelden en video's op verschillende prikborden om mensen te inspireren en te laten zien wat er in Vlaardingen te zien is, leeft en speelt. Het motto is: Vlaardingen is havens, haring, water, groen, historie en sociaal aan de Nieuwe Maas!

Op Pinterest is de gemeente te vinden via www.pinterest.com/gemvlaardingen

 

logo linkedinLinkedIn

Op LinkedIn plaatst de gemeente Vlaardingen berichten die gericht zijn op de zakelijke volgers.

Op LinkedIn is de gemeente te vinden via www.linkedin.com/company/gemeente-vlaardingen

 

logo youtubeYoutube

Op Youtube plaatst de gemeente Vlaardingen video's die gebruikt worden op de gemeentelijke website en op social media. Het youtubekanaal vindt u op www.youtube.com/user/mediateamvlaardingen .

Uitgelicht