Wie zit waar - Sociale kaart Vlaardingen

Via de sociale kaart vindt u digitaal de gegevens van de organisaties in de gemeente Vlaardingen die zorg of ondersteuning kunnen bieden.

Hoe zoek ik in de sociale kaart?

Typ in de linker zoekbalk de naam van de organisatie of het onderwerp waarover u meer wilt weten. In de rechter zoekbalk kunt u uw woonplaats of postcode invoeren. Bijvoorbeeld ‘vrijwilliger’ en ‘Vlaardingen’. U krijgt dan een overzicht te zien van de vrijwilligersorganisaties in Vlaardingen. Krijgt u te veel zoekresultaten? Dan kunt u gericht zoeken. Vul aan de linkerkant extra zoekcriteria in, zoals het aantal kilometers waarbinnen u wilt zoeken of de rubriek.

Ik kan niet vinden wat ik zoek

Heeft u vragen of opmerkingen over onze sociale kaart? Kunt bijvoorbeeld niet vinden wat u zoekt? Vul dan het contactformulier in.

Ik wil mijn organisatie toevoegen

Biedt uw organisatie zorg of ondersteuning in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam? En staat uw organisatie nog niet in onze sociale kaart? Vul dan de gegevens van uw organisatie in via het aanmeldformulier sociale kaart.

Ik wil de gegevens van mijn organisatie wijzigen

Staat uw organisatie wel in onze sociale kaart, maar kloppen de gegevens niet (meer)? Gebruik dan het wijzigingsformulier dat u rechtsonder op de pagina van uw organisatie terugvindt onder ‘Geef een wijziging door’.

Uitgelicht