Meer grip op uw geld

Heeft u vragen of zorgen over geld? De Wijkteams Vlaardingen helpen u om uw financiële situatie op orde te krijgen. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel. Ook is er een speciaal financieel spreekuur.

Briefgeld en muntgeld

Via de Wijkteams kunt u een vrijwilligersmaatje van Humanitas Thuisadministratie krijgen. Die helpt u om samen uw administratie op orde te krijgen. Wilt u advies over financiële regelingen zoals budgetbeheer, bewindvoering of een schuldhulpverleningstraject? Daar weten de  consulenten schuldhulpverlening van Stroomopwaarts alles van. Vanuit de wijkteams ondersteunen zij u met advies, financiële coaching of trainingen.

Waar kunt u in Vlaardingen terecht?

  • Wijkteams Vlaardingen

De wijkteams zijn bereikbaar via telefoonnummers (010) 473 1033 en info@wijkteamsvlaardingen.nl. Kijk op www.wijkteamsvlaardingen.nl voor een overzicht van de spreekuren bij u in de wijk.

  • Stroomopwaarts

De medewerkers schuldhulpverlening zijn bereikbaar via telefoonnummer (010) 246 5555 of kijk op www.stroomopwaarts.nl.

  • Schuldhulpmaatje Vlaardingen

Schuldhulpmaatje is te bereiken via telefoonnummer (010) 434 6855 en e-mail SHM.VLD@hotmail.com of kijk op www.uitdeschulden.nu.

  • Humanitas Thuisadministratie Vlaardingen

Humanitas is bereikbaar via Yvonne Lopes via telefoonnummer 06- 35117766 en e-mail  ta.vlaardingen@humanitas.nl of kijk op www.humanitas.nl/afdeling/vereniging-nieuwe-waterweg-noord.

  • KLiK Vrijwilligers Vlaardingen

Wilt u vrijwilliger worden op het gebied van hulp bij administratie of schulden? Kijk op de vacaturebank via www.klikvrijwilligers.nl voor een actueel overzicht van de vacatures.

 

 

Meer informatie?

www.stroomopwaarts.nl
www.wijkteamsvlaardingen.nl
www.humanitas.nl/afdeling/vereniging-nieuwe-waterweg-noord)
www.zelfjeschuldenregelen.nl
www.schuldhulpmaatje.nl/vlaardingen

www.komuitjeschuld.nl

 

Uitgelicht