Vrijwilligerswerk

Header

Ruim een derde van de inwoners van de gemeente Vlaardingen is actief als vrijwilliger en daar zijn we trots op. KLiK Vrijwilligers Vlaardingen werkt kosteloos als adviseur, intermediair en bruggenbouwer voor iedereen die vrijwilligers wil inzetten, en vrijwilligerswerk wil doen.

U kunt via de onderstaande informatieblokjes alle informatie vinden rondom vrijwilligerswerk in Vlaardingen. U vindt er de openingstijden van het KLiK Vrijwilligers Vlaardingen, u kunt zoeken tussen bestaande vacatures, reageren op vacatures of u direct inschrijven als vrijwilliger.

link naar de vacaturebank voor vrijwilligers opent in een nieuw venster  vierkant met tekst zoek een klus  link naar de vacaturebank voor maatschappelijke stage opent in een nieuw venster  link naar de site om in te loggen als vrijwilligersorganisatie opent in een nieuw venster

de link naar informatie over cursussen en workhops opent in een nieuw venster  vierkant met tekst verzekeringen en handboek  de pagina met informatie over het talentenspel opent in hetzelfde venster  pagina met informatie over contact en openingstijden opent in hetzelfde venster

Contact

Heb je vragen en opmerkingen of zoek je advies, stuur ons een e-mail of loop vrijblijvend bij ons langs in de Waalstraat 102. Tot ziens bij KLiK vrijwilligers Vlaardingen.

KLiK hoofdkantoor

locatie

Waalstraat 102, Vlaardingen
Openingstijden:
Dinsdag               14.00 - 17.00 uur
Woensdag           10.00 - 13.00 uur en van
                            14.00 - 17.00 uur
Donderdag          14.00 - 17.00 uur
Vrijdag                 10.00 - 13.00 uur
Eerste zaterdag   10.00 - 12.00 uur
van de maand

e-mail Klik@vlaardingen.nl
telefoon 010 248 4000

foto

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Uitgelicht