Ik wil vrijwilligerswerk doen

Je kan niet de hele wereld veranderen maar wel de wereld van iemand anders. In de gemeente Vlaardingen zet een derde van de inwoners zich al vrijwillig in en daar zijn we heel trots op. Vrijwilligers maken namelijk ontzettend veel medemogelijk, zoals sportwedstrijden, evenementen en werk in de zorg. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Kortdurend of wekelijks, met mensen of met dieren. Word ook vrijwilliger en maak het verschil voor een ander!

Vrijwilligerswerk is een verrijking

Ga je als vrijwilliger aan de slag, dan levert dat ook jou enorm veel op! Kennis. Gezelligheid. Sociale contacten. Uitdagingen. Een geluksgevoel. Blije gezichten, een goed cv. En nog veel meer. En het leuke is: jij bepaalt waar en wanneer je aan de slag gaat. Voor iedereen bestaat geschikt vrijwilligerswerk. Werk dat aansluit bij jouw agenda, kwaliteiten en ervaring. Al spring je maar 2 of 3 keer per jaar bij, ook dan maak je al een verschil.

 

Wil je vrijwilligerswerk doen? Bekijk het aanbod op de: vacaturebank

KLiK koppelt mensen die vrijwilliger willen worden, aan organisaties die hen zoeken. Daarom heten we ook KLiK. Kom vrijblijvend eens een kop koffie of thee bij ons drinken aan de Waalstraat 102. We helpen je graag op weg! Of raadpleeg onze vacaturebank. Hier vind je langlopende vrijwilligersfuncties en kortdurende trajecten, klussen en projecten  We helpen je graag op weg!

Jonge vrijwilliger?

Met vrijwilligerswerk kun je niet jong genoeg beginnen! Je leert mensen kennen en je doet belangrijke kennis en ervaring op. Naast dat je mensen helpt, maak je ook nog eens wat mee. En niet onbelangrijk het staat ook goed op je CV. Bij werkgevers heb je daarmee al gauw een streepje voor. Het geeft een kick als het klikt … heb jij al een KLiK met vrijwilligerswerk? Neem contact met ons op via klik@vlaardingen.nl of loop bij ons langs.

Interessante scholing en training voor vrijwilligers

KLiK Vrijwilligers Vlaardingen verzorgt thema-avonden, workshops en cursussen voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Zoals een cursus Levensreddend handelen, Digitale communicatie of Grenzen stellen. Als een training of cursus past bij de klussen of werkzaamheden die jij als vrijwilliger uitvoert, kun je je ervoor aanmelden. Kijk op overzicht ‘scholing en training’ voor ons actuele aanbod of informeer bij de medewerkers van KLiK naar de mogelijkheden.

Profiteer van de vrijwilligerspas

De gemeente Vlaardingen is bijzonder blij met haar vrijwilligers. Op verschillende manieren bedanken wij onze sterren van de stad. Een voorbeeld is de Vrijwilligerspas, die alle vrijwilligers uit Vlaardingen en Schiedam krijgen. Hiermee krijg je bij zo’n 150 ondernemers in deze gemeenten kortingen, gratis proeflessen of rondleidingen. Kijk voor meer info hierover op www.vrijwilligerspasschiedamvlaardingen.nl.

 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen of zoek je advies, stuur ons een e-mail of loop vrijblijvend bij ons langs in de Waalstraat 102. Tot ziens bij KLiK vrijwilligers Vlaardingen.

Locatie button

Waalstraat 102, Vlaardingen
Openingstijden:
Dinsdag
Woensdag 

Donderdag
Vrijdag
Eerste zaterdag14.00 - 17.00 uur
10.00 - 13.00 uur en van 
14.00 - 17.00 uur
14.00 - 17.00 uur
10.00 - 13.00 uur
10.00 - 12.00 uur van de maand                                                  

E-mail button klik@vlaardingen.nl  
Telefoon button 010 248 4000  

Uitgelicht