Paspoorten en identiteitskaarten

 • Paspoort

  Een paspoort is een identiteitsbewijs en u kunt er wereldwijd mee reizen. Vraag een paspoort aan bij de gemeente Vlaardingen als u hier staat ingeschreven. Als u niet in de BRP staat ingeschreven, kijk dan bij Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland of Paspoort en identiteitskaart zonder vaste woon- of verblijfplaats.

  Meer informatie

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart is identiteitsbewijs en u kunt er naar de meeste Europese landen mee reizen. Vraag een identiteitskaart aan bij de gemeente Vlaardingen als u hier staat ingeschreven. Als u niet in de BRP staat ingeschreven, kijk dan bij Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland of Paspoort en identiteitskaart zonder vaste woon- of verblijfplaats.

  Meer informatie

 • Paspoort / identiteitskaart, vermissing of diefstal

  U moet melding doen van vermissing of diefstal van uw paspoort of identiteitskaart bij de gemeente. De melding is nodig om misbruik van uw oude reisdocument tegen te gaan en voor de aanvraag van een nieuw reisdocument. U kunt de melding digitaal doorgeven of op afspraak op het stadskantoor.

  Meer informatie

Overige

Uitgelicht