Parkeervergunningen

 • Parkeervergunning bewoners

  Woont u in het betaald parkeren gebied van Vlaardingen, maar niet in een woning met een parkeereis? Dan komt u in aanmerking voor een bewonersparkeervergunning. Hiermee kunt u in uw sector parkeren en hoeft u geen dagkaart te kopen. De eerste bewonersparkeervergunning kost € 48,-. Een eventuele tweede kost € 144,-. Als u aan alle voorwaarden voldoet, wordt de vergunning direct afgeven. Zo niet, dan krijgt u binnen 4 weken antwoord. Bewoners van een woning zonder parkeereis kunnen maximaal twee vergunningen per woonadres aanvragen.

  Meer informatie

 • Bestelbusjes parkeerterrein Broekweg

  Aan de Broekweg ligt een afgesloten parkeerterrein dat bestemd is voor bewoners met een bestelbus/bedrijfswagen. Dit terrein wordt 24 uur per dag bewaakt met camera’s. Voor dit terrein kunnen inwoners van Vlaardingen een parkeervergunning aanvragen op het stadskantoor. Deze parkeervergunning kost € 48,-. Let op: in totaal kunt u maximaal twee parkeervergunningen per adres aanschaffen. De vergunning voor dit speciale parkeerterrein telt mee in uw totale aantal vergunningen.

  Meer informatie

 • Parkeervergunning mantelzorgontvanger

  Wanneer u regelmatig bezoek krijgt van mantelzorgers (familie, vrienden, kennissen), kunt u bij de gemeente een gratis parkeervergunning aanvragen voor de mantelzorger. In combinatie met de blauwe parkeerschijf mag de mantelzorger zijn of haar auto maximaal 3 aaneengesloten uren parkeren in de parkeersector waar de mantelzorgontvanger woont.

  Meer informatie

Overige

Uitgelicht