Parkeervergunningen

 • Parkeervergunning bewoners

  Woont u in het betaald parkeren gebied van Vlaardingen, maar niet in een woning met een parkeereis? Dan komt u in aanmerking voor een bewonersparkeervergunning. Hiermee kunt u in uw sector parkeren en hoeft u geen dagkaart te kopen. De eerste bewonersparkeervergunning kost € 48,-. Een eventuele tweede kost € 144,-. Als u aan alle voorwaarden voldoet, wordt de vergunning direct afgeven. Zo niet, dan krijgt u binnen 4 weken antwoord. Bewoners van een woning zonder parkeereis kunnen maximaal twee vergunningen per woonadres aanvragen.

  Meer informatie

 • Bestelbusjesparkeerterrein Broekweg

  Aan de Broekweg ligt een afgesloten parkeerterrein dat bestemd is voor bewoners met een bestelbus/bedrijfswagen. In de periode van 1 april tot en met 30 september is op dit terrein ook plek voor enkele campers. Het terrein wordt 24 uur per dag bewaakt met camera’s. Voor dit terrein kunnen inwoners van Vlaardingen schriftelijk een parkeervergunning aanvragen. Deze parkeervergunning kost € 48,- per jaar voor een bestelbusje en € 24,- voor een camper per seizoen. Let op: in totaal kunt u maximaal twee parkeervergunningen per adres aanschaffen. De vergunning voor dit speciale parkeerterrein telt mee in uw totale aantal vergunningen.

  Op dit moment zijn er geen parkeerplaatsen beschikbaar.

  Meer informatie

 • Parkeervergunning mantelzorgontvanger

  Wanneer u regelmatig bezoek krijgt van mantelzorgers (familie, vrienden, kennissen), kunt u bij de gemeente een gratis parkeervergunning aanvragen voor de mantelzorger. In combinatie met de blauwe parkeerschijf mag de mantelzorger zijn of haar auto maximaal 3 aaneengesloten uren parkeren in de parkeersector waar de mantelzorgontvanger woont.

  Meer informatie

Overige

Uitgelicht