Bespaar kosten en milieu met de Milieubarometer

De Milieubarometer is een handig hulpmiddel voor bedrijven om zicht te krijgen op milieuprestaties. Het is een digitaal instrument dat bedrijven kan helpen om klimaat- en kostenbewust te ondernemen.

logo milieubarometerOp basis van energieverbruik en andere milieugegevens vertaalt de Milieubarometer deze gegevens in heldere grafieken en toont op welke vlakken bedrijven kunnen besparen of maatregelen kunnen treffen om te besparen op energie en de milieubelasting te verminderen. De Milieubarometer biedt onder meer een nulmeting, een vergelijking met branchegenoten, een CO2-footprint en voorstellen voor milieu- en kostenbesparende acties.

Gratis startabonnement

De gemeente biedt bedrijven en instellingen in Vlaardingen gratis een startabonnement aan. Daarmee kunnen de bedrijven tot en met het eind van het jaar gratis gebruikmaken van de Milieubarometer. Aanmelden voor dit gratis startabonnement kan via www.milieubarometer.nl/aanbod. Na afloop van de proefperiode kunnen de [PK1] gebruikers kiezen om het abonnement tegen betaling voort te zetten, of om het abonnement te beëindigen.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen op www.milieubarometer.nl. Of bekijk het filmpje van Milieubarometer op vimeo.com.

Uitgelicht