Duurzaam nieuws

• Informatieavond op 5 maart over Krabbepark 19 februari 2019

Belangstellenden zijn van harte welkom op een informatieavond over het definitieve ontwerp van het Krabbepark. Het college van burgemeester en wethouders hoopt over het ontwerp in de loop van maart een besluit te nemen. De informatieavond is op dinsdag 5 maart van 19.30 tot 21.30 uur in de Burgerzaal van het stadhuis (Markt 11).

• Frans Hoogendijk hittemeter_1 Benieuwd of uw woning warmte lekt? 19 februari 2019

Vorige week heeft wethouder Frans Hoogendijk in de VOP (Vettenoordsepolder) warmtescans uitgevoerd als onderdeel van de warmtescan wijkactie. Hierbij wordt met infraroodscamera’s in beeld gebracht waar woningen beter geïsoleerd kunnen worden.

• Natuureducatie Plan voor natuureducatie in de maak 05 februari 2019

Naar buiten, de natuur beleven, beweging en frisse lucht, leren over natuur en milieu! Allemaal dingen die belangrijk zijn voor kinderen. Daarom werken het Voedselbos, de Heemtuin, Stadslandbouw Van Ruytenburch, Stichting Klavertje Vier en de Federatie Broekpolder samen met de gemeente aan een plan voor een educatief aanbod aan scholen met volop leuke en leerzame activiteiten.

• Bewoners duurzaam op dreef 05 februari 2019
  • Prijsuitreiking kerstbomenactie 29 januari 2019