Duurzaam nieuws

  • onthulling bordCG Mooi cadeau van de HVV voor alle Vlaardingers 11 december 2018

    De Visbank, het Weeshuis, het Stadhuis en de Grote Kerk, het Vissersmonument, de Kroningslantaarn, de Vlaardinger Driesluizen, het zijn allemaal historische bouwwerken waar Vlaardingen trots op is. De Historische Vereniging Vlaardingen (HVV) vierde vorig jaar haar 50e verjaardag. Ter ere van dat jubileum besloot de vereniging om de stad nieuwe borden cadeau te doen met informatie over deze en nog veel meer Vlaardingse monumenten.

  • RVR12055 Containers voor afvalscheiding in Indische buurt 11 december 2018

    Zaterdag 8 december was de laatste van de vier dagen waarop bewoners uit de Indisch Buurt een papier en groente-, fruit- en tuinafval (gft)-container aan huis ontvingen.

  • Vanderplas Containers voor afvalscheiding in Indische buurt 20 november 2018

    Veel oud papier en groente-, fruit- en tuinafval (gft) eindigen nog steeds in de restafvalzak. Dat is jammer, want oud papier en gft kunnen we opnieuw gebruiken. Een reden voor meneer Van der Plas uit de Indische Buurt om de gemeente te vragen om containers voor het scheiden van gft-afval en papier. Op vrijdag 16 november kregen hij en ruim 35 van zijn buurtgenoten eigen containers. De bewoners van de Insulindesingel krijgen de eigen containers na de renovatie.

Uitgelicht