Trouwlocaties

In Vlaardingen kunt u kiezen uit de volgende trouwlocaties.

Man schuift ring om vinger vrouw

 • Trouwzaal van het oude Stadhuis
  De trouwzaal van het 350 jaar oude gedeelte van het Stadhuis is sfeervol en intiem. Ook bevindt zich hier de oudste drempel van Nederland waar de bruid overheen gedragen kan worden. Het Stadhuis biedt een prachtige omgeving voor uw trouwfoto’s met de marmeren trappen en de mooie Oude Hal. Aan de buitenkant zijn de trappen en het bordes een plaatje op zich.
  lees verder

 

 • Kosteloze huwelijken/geregistreerde partnerschappen
  De kosteloze huwelijken/geregistreerde partnerschappen worden sober voltrokken en duren maximaal 10 minuten.
  lees verder

 

 • Museum Vlaardingen
  Museum Vlaardingen; 5000 jaar leven in de delta, is gehuisvest in een gebouw dat door de architectuur het heden en verleden letterlijk samen laat komen. Het voormalig 18e- eeuwse woonhuis, een 19e eeuws pakhuis en nieuwbouw uit 2015 vormen samen een geheel en bieden onderdak aan het museum.
  lees verder

 

 • Delta Hotel
  Het Delta Hotel beschikt over diverse zalen met ieder hun eigen karakter waar u kunt trouwen. Veel van de zalen en kamers bieden een geweldig uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Het hotel is ook via het water bereikbaar. Er is een steiger op loopafstand en de Watertaxi stopt naast de deur. Het Delta Hotel heeft meerdere ruimten ter beschikking. U kunt bij het Delta Hotel bovendien uw feest of receptie houden en het hotel beschikt over twee stijlvolle bruidssuites.
  lees verder

 

 • Stadsgehoorzaal Vlaardingen
  Trouwen in de Stadsgehoorzaal is trouwen in de magie van het theater. De Stadsgehoorzaal biedt prachtige ruimtes voor de ceremonie en het feest. Chique of gewoon gezellig, wild of rustig: uw feestwensen worden werkelijkheid. Voor de catering biedt de Stadsgehoorzaal een breed scala aan mogelijkheden. En als u wilt, verzorgen zij ook de muzikale omlijsting van uw avond, zoals rustige achtergrondmuziek of een spetterende feestband.
  lees verder

 

 • Buitenplaats Vlaardingen
  Wilt u in een prachtige groene omgeving trouwen? Dan is de Buitenplaats Vlaardingen geknipt voor u. Deze trouwlocatie is centraal gelegen in het natuur- en recreatiegebied Midden Delfland. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor een sfeervolle huwelijksvoltrekking. De Buitenplaats biedt daarnaast veel ruimte voor een receptie of bruiloftsfeest. .
  lees verder

 

 • De Wijnboerderij
  Trouwen in een wijngaard kan in Vlaardingen. Op De Wijnboerderij wordt het huwelijk in een sfeervolle landelijke omgeving gesloten. Het huwelijk kan voltrokken worden in de boerderij, de boomgaard, hooiberg, hooizolder of tussen de wijnvaten.
  lees verder

 

 • De Vreemde Vogel
  De Vreemde Vogel is een officiële en inspirerende trouwlocatie, waar je de hele bruiloft op 1 locatie kan laten plaats vinden, locatie, van de huwelijksceremonie tot de feestavond. De locatie ligt midden in het groen en heeft een tuin van 1,6 hectare groot, waar het ook mogelijk is om buiten te trouwen onder bijvoorbeeld de witte stertent. De voormalige boerderij is volledig verbouwd tot feestzaal (met airco) met groot zonnig terras en vele buitenfaciliteiten. Onze chef-koks staan voor jullie klaar om de hapjes en het diner te verzorgen, waarbij eigenlijk alles mogelijk is!
  lees verder

 

 • De Kroepoekfabriek
  Trouwen als een rockster? Dat kan! Op het podium van De Kroepoekfabriek, op dé plek waar bands als De Staat, Moke, Gruppo Sportivo, New Cool Collective en The Kik al eerder de sterren van de hemel speelden, kunnen muziekliefhebbers zich in stijl in de echt laten verbinden. Zoek je een trouwlocatie waar – bijna – alles kan?
  lees verder

 

 • Partycentrum 't Prikkewater Packhuys
  Partycentrum ’t Prikkewater Packhuys is een unieke locatie gelegen aan de Oude Haven met een capaciteit van 25 personen tot 650 personen. U kunt op deze prachtige ambiance naast het geven van uw JA-woord ook uw trouwfeest organiseren met de hapjes en het diner uit eigen keuken!
  lees verder

 

 • Schinkelshoek
  Als jullie willen trouwen en feesten in een landelijke en verrassende omgeving dan is Schinkelshoek de plek voor jullie unieke dag. Bij Schinkelshoek wordt 'jullie mooiste dag' een buitengewone beleving. Van ja-woord tot receptie en diner, van fotoreportage tot een spetterend feest. Alles kan voor jullie geregeld worden.
  lees verder

 

 • Grote Kerk
  Meer informatie volgt.

 

 • Shri Nanda Devi Mandir tempel
  Meer informatie volgt.

 

 • Overige locaties
  U kunt ook een verzoek indienen om op een andere locatie te trouwen, zoals een partyboot of een feestzaal, bijvoorbeeld met een bepaald thema. Het college van burgemeester en wethouders zal zo snel mogelijk op het verzoek antwoorden.
  lees verder

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Uitgelicht