Onze trouwambtenaren

Na het reserveren van een trouwlocatie heeft u nog voldoende tijd om na te denken wat uw wensen voor de plechtigheid zelf zijn. Deze wensen bespreekt u met de trouwambtenaar.

De gemeente Vlaardingen heeft uitstekende, ervaren trouwambtenaren. De trouwambtenaar leidt de plechtigheid geheel in stijl, dus met mooie Vlaardingse toga. U kunt een voorkeur voor een trouwambtenaar aangeven op de ’Vragenlijst huwelijk’(pdf, 93,4 KB) .

De trouwambtenaar verzorgt de ceremonie die bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap hoort. Ongeveer twee weken voor de officiële datum maakt deze ambtenaar een afspraak met u. Het gesprek met de trouwambtenaar vindt plaats in onderling overleg tijdens kantooruren. Dat kan bij u thuis, op het Stadhuis of bij de ambtenaar thuis. Tijdens het gesprek bespreekt u uw persoonlijke wensen rond de ceremonie, eventuele bruidskinderen of andere bijzonderheden.

Kies uw trouwambtenaar

els van rijswijk

 

Els van Rijswijk

emmeline mooij

 

Emmeline Mooij

hans mathijssen

 

Hans Mathijssen

jacoline wapenaar

 

Jacoline Wapenaar

monique zandbergen

 

Monique Zandbergen-Mellema

nora ouwendijk

 

Nora Ouwendijk

sandra vd hoeven

 

Sandra van der Hoeven

vera kalf

 

Vera Kalf-Müller

Profielfoto Ruud Ham

 

Ruud Ham

Eric van de Ende Eric van der Ende

 

Eenmalige benoeming tot buitengewoon ambtenaar Burgerlijke stand

Wilt u een eigen trouwambtenaar? Let op: alleen trouwambtenaren die op het moment van het verzoek (en huwelijk/partnerschap) beëdigd, benoemd en werkzaam zijn in een andere gemeente komen hiervoor in aanmerking.

Kosten

  • Eenmalige benoeming tot buitengewoon ambtenaar Burgerlijke stand € 159,05.

Kosteloos huwelijk

Bij een kosteloos huwelijk neemt de ambtenaar van de burgerlijke stand van te voren geen contact met u op. Er wordt namelijk geen toespraak gehouden.