Evenementen

Wilt u weten welke evenementen er in Vlaardingen plaatsvinden? Kijk dan op www.binnenstadvlaardingen.nl. Daarnaast kunt u nagaan of er een vergunning voor een evenement is verleend door gebruik te maken van de app OmgevingsAlert Vlaardingen of www.officielebekendmakingen.nl.

 • Evenementenvergunning

  Als u een evenement wilt organiseren zoals een braderie, kermis, optocht, concert, buurt- of straatfeest dan vraagt u een vergunning aan bij de gemeente. De behandeling van de aanvraag duurt bij een klein evenement 5 werkdagen en bij een groot evenement maximaal 8 weken.

  Meer informatie

 • Locatieprofielen

  Als u een evenement in Vlaardingen wilt organiseren kan dat op meerdere locaties. Voor deze locaties zijn locatieprofielen opgesteld, zodat u makkelijk kunt zien welke locatie geschikt is voor uw evenement.

  Meer informatie

 • Alcohol tijdelijk schenken, ontheffing

  Wilt u buiten een horecagelegenheid zwak alcoholhoudende dranken schenken of verkopen dan heeft u daarvoor een ontheffing nodig. Onder zwak alcoholhoudende dranken valt naast bier en wijn ook glühwein. Sterke drank buiten een horecagelegenheid verstrekken is nooit toegestaan. Een ontheffing kunt u aanvragen door het aanvraagformulier in te dienen. Het kost € 38,20 en duurt maximaal 8 weken.

  Meer informatie

Overige

Uitgelicht