Cultuur en historie

 • Subsidie aanvragen

  Organiseert u een activiteit in de stad die ten goede komen aan de inwoners en die een belangrijke meerwaarde zijn voor de Vlaardingse samenleving? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie. Zo subsidieert de gemeente bijvoorbeeld activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, onderwijs, economie en haven, sociaal domein en sport en recreatie.

  Meer informatie

 • Rotterdampas

  De Rotterdampas 2018 is per 1 februari 2018 te koop en is geldig van 1 maart 2018 tot 1 maart 2019. Met de Rotterdampas kunt u meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting. De pas is er voor iedereen, ook als je niet in Rotterdam of een deelnemende gemeente woont. Kijk voor alle aanbiedingen op www.rotterdampas.nl of download de gratis Rotterdampas App voor je mobiele telefoon. U krijgt de Rotterdampas binnen 5 werkdagen thuisbezorgd.

  Meer informatie

 • Archeologie

  Vlaardingen heeft een rijk verleden. De archeologen van Vlaardingen, het Stadsarchief Vlaardingen, Monumentenzorg Vlaardingen en het Museum Vlaardingen vertellen samen over de geschiedenis van onze stad.

  Meer informatie

Overige informatie

Uitgelicht