Contact en openingstijden

U kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente Vlaardingen.

De wijze waarop dit kan, hangt af van uw vraag of verzoek, het tijdstip waarop u contact met ons wilt opnemen of uw persoonlijke voorkeur.

 • Digitaal contact, melding of klacht

  Stuur uw digitale vraag of opmerking naar de gemeente.

  Meer informatie

 • Bellen

  Het telefoonnummer van de gemeente Vlaardingen is (010) 248 4000. U kunt iedere werkdag bellen tussen 08.00 - 17.00 uur.

  Meer informatie

 • Afspraak maken

  U kunt op het stadskantoor alleen terecht op afspraak. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kunt u er zeker van zijn dat uw aanvraag direct door de juiste medewerker in behandeling wordt genomen.

  Meer informatie

 • Langskomen

  De gemeente Vlaardingen heeft een centraal stadskantoor aan het Westnieuwland 6. Hier kunt u terecht voor het aanvragen van gemeentelijke producten. U kunt op het stadskantoor alleen terecht op afspraak. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kunt u er zeker van zijn dat uw aanvraag direct door de juiste medewerker in behandeling wordt genomen.

  Sommige onderdelen van de gemeente hebben een eigen locatie. De bezoekadressen en openingstijden vindt u in de linkerkolom.

  Meer informatie

 • Post

  Officiële post waarbij een handtekening vereist is (bijvoorbeeld een bezwaarschrift), kunt u schriftelijk indienen.

  Meer informatie

 • Social media

  De gemeente Vlaardingen is op verschillende social media te vinden. Stelt u een vraag via social media, dan reageert de gemeente tijdens kantooruren.

  Meer informatie

 • Berichtenbox

  De gemeente Vlaardingen is aangesloten op de Berichtenbox. De Berichtenbox is uw persoonlijke, beveiligde brievenbus op mijn.overheid.nl. Hierin ontvangt u digitale post van de overheid zoals van de Belastingdienst, RDW, UWV of de Regionale Belasting Groep (RBG). En binnenkort dus ook van de gemeente Vlaardingen. De Berichtenbox is overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

  Meer informatie

 • NEE-JA, NEE-NEE of Geen-verkoop-aan-de-deur stickers

  Als u de nee/ja sticker op uw brievenbus plakt, krijgt u geen reclamefolders en andere ongeadresseerde post. U krijgt dan nog wel de huis-aan-huisbladen. Wilt u helemaal niets ontvangen? Plak dan de nee/nee sticker op uw brievenbus. Als u de Geen-verkoop-aan-de-deur sticker plakt, dan geeft u aan dat verkopers niet hoeven aan te bellen.

  Meer informatie

 • Betalen bij de gemeente

  Meer informatie

Uitgelicht