Samen denken over speelplezier in Marnixplantsoen

De speelplek in het Marnixplantsoen is een van de grotere in onze stad. Al jaren klauteren, rennen, bungelen en schommelen hier dag in dag uit kinderen van allerlei leeftijden. Nu zijn de speeltoestellen en de ondergrond dan ook hard aan vernieuwing toe. En, hoe die nieuwe speelplek er uit komt te zien…daar hebben jong en oud de afgelopen tijd over meegedacht.

De gemeente heeft drie voorstellen laten maken die een goed beeld geven van wat er binnen het beschikbare budget en binnen de beschikbare ruimte zoal mogelijk is. Het zijn voorstellen die allemaal iets te bieden hebben voor kinderen van diverse leeftijden. Tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 24 oktober en via deze website hebben jong en oud hun mening gegeven over welk ontwerp zij het mooiste vonden en wat er eventueel nog aan het ontwerp aangepast kan worden, om het nog spannender, leuker, uitdagender of beter te maken.

Planning

De oude speeltoestellen zijn inmiddels verwijderd. We hopen dat de kinderen binnenkort weer kunnen slingeren, draaien, glijden en plezier hebben in een geheel vernieuwde speelplek!

Bekijk de voorstellen

Uitgelicht