Rotonde Zwanensingel

Rondom de zomer van 2019 legt de gemeente Vlaardingen een rotonde aan op de kruising Zwanensingel/Zwaluwenlaan om de verkeersveiligheid te vergroten. Zodra er meer bekend is over een exacte planning wordt dit onder andere op deze pagina vermeld.

Rondom de zomer van 2019 legt de gemeente Vlaardingen een rotonde aan op de kruising Zwanensingel/Zwaluwenlaan. In 2012 is de kruising Zwanensingel/Zwaluwenlaan al gereconstrueerd om de verkeersveiligheid te vergroten. Destijds paste een oplossing als het aanleggen van een rotonde niet binnen het budget.

In de afgelopen jaren is dit budget wel beschikbaar gekomen en nu kan er, met een subsidie van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, een verkeersveilige rotonde worden aangelegd.

Het ontwerp van de rotonde hebben wij laten zien tijdens een inloopavond op donderdag 21 maart jongstleden. Onderaan deze pagina vindt u het ontwerp. Binnenkort ontvangen bewoners die tijdens deze inloopavond vragen hebben gesteld de beantwoording hierop. Deze wordt hier op de website geplaatst.

Zodra er meer bekend is over een exacte planning wordt dit onder andere op deze pagina vermeld.

 

Luchtfoto van de rotonde

Luchttekening van rotonde

 

Tekening van de nieuwe situatie van de rotonde

 

 

 

Uitgelicht