De Warmelo-panden zoeken nieuwe maatjes! Denkt u met ons mee?

De gemeente Vlaardingen is eigenaar van de Warmelo-panden en wil deze locatie als onderdeel van de herstructurering in het Museumkwartier op een vernieuwende manier verkopen. Het gaat om de panden Westhavenkade 55 t/m 60, Vetteoordskade 5 en de binnenplaats erachter.

Op 12 december hebben we een start gemaakt met het ontwikkelkader voor de Nieuwe Maatjes van de Warmelo-panden. We nodigen u graag uit om de resultaten van deze avond te bespreken. Deze zijn samengebracht met wettelijke en juridische kaders en verwerkt tot een eerste zogeheten conceptontwikkelkader. Op 30 januari gaan we samen kijken waar op dit moment de dillema’s, kansen en uitdagingen liggen. Het ontwikkelkader wordt hierdoor aangescherpt en zover mogelijk definitief gemaakt. We lichten het verdere proces toe en bespreken met u hoe we de selectiecommissie willen samenstellen.

Denkt u met ons mee?

De gemeente Vlaardingen is eigenaar van de Warmelo-panden en wil deze locatie als onderdeel van de herstructurering in het Museumkwartier op een vernieuwende manier verkopen. Het gaat om de panden Westhavenkade 57 t/m 60, Vetteoordsekade 3-5 en de binnenplaats erachter.

We willen kleine en grote initiatiefnemers een kans geven om (samen) iets moois van de (onderdelen van de) locatie te maken. We willen het beste plan voor deze bijzondere locatie. Dat kan wonen zijn, of werken, eten, drinken, iets maatschappelijks. Alles staat nog open.