Actieplan Wonen / Wonen in Vlaardingen

Met het uitvoeren van het Actieplan Wonen, de woonvisie tot 2030, werken de gemeente en de woningcorporaties in Vlaardingen aan ‘veel te kiezen’. We renoveren woningen, slopen woningen die niet meer aan de eisen van nu voldoen en bouwen nieuwe comfortabele woningen.

Zo kunt u altijd een woning naar uw zin vinden die van goede kwaliteit is en binnen uw budget past. Voor elk wat wils. Eengezinswoningen voor gezinnen en appartementen voor senioren. Betaalbare woningen voor starters en luxere woningen voor mensen met een ruime beurs. Woningen in het groen en eigentijdse woningen aan de rivier. Koopwoningen en huurwoningen.

Wooninformatiepunt met touchscreens

Wooninformatiepunt

Vlaardingen biedt dus veel variatie in woningen, zodat u niet alleen in Vlaardingen kunt starten als nieuwe huurder of koper, maar ook weer een andere woning kunt vinden als uw wensen veranderen of uw (gezins)situatie verandert. In het stadskantoor vindt u het wooninformatiepunt. Hier vindt u een maquette van de stad en via multimediaschermen kunt u woningbouwprojecten bekijken.

 

Website

Alle informatie over Actieplan Wonen en Wonen in Vlaardingen kunt u ook vinden op de website: Wonen in Vlaardingen

Uitgelicht