NEE-JA, NEE-NEE of Geen-verkoop-aan-de-deur stickers

Als u de nee/ja sticker op uw brievenbus plakt, krijgt u geen reclamefolders en andere ongeadresseerde post. U krijgt dan nog wel de huis-aan-huisbladen. Wilt u helemaal niets ontvangen? Plak dan de nee/nee sticker op uw brievenbus.  Als u de Geen-verkoop-aan-de-deur sticker plakt, dan geeft u aan dat verkopers niet hoeven aan te bellen.

Voorwaarden

U kunt de stickers:

  • Aanvragen via het digitale aanvraagformulier. De gemeente verstuurt de stickers binnen 2 werkdagen, maar alleen naar adressen in Vlaardingen.
  • Ophalen bij de balie van de gemeente. U krijgt maximaal 6 stickers mee.
  • Bedrijven mogen ook stickers aanvragen.

Kosten

De stickers zijn gratis.

Bijzonderheden

U kunt bij de gemeente Vlaardingen 3 soorten stickers aanvragen.

  • Nee/ja-sticker: dit is een brievenbussticker waarmee u aangeeft dat u geen reclamedrukwerk, maar wel huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.
  • Nee-nee-sticker: dit is een brievenbussticker waarmee u aangeeft dat geen reclamedrukwerk en ook geen huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.
  • Geen-verkoop-aan-de-deur-sticker: Deze sticker plakt u bij uw deurbel. Daarmee geeft u aan dat u geen verkopers aan de deur wilt.

Aanvraag

U kunt terecht op het stadskantoor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via www.vlaardingen.nl/contactformulier.

Tips

Als u uw aanvraag via het digitaal formulier verstuurd, verzenden wij de stickers binnen 2 werkdagen. Bij de balie krijgt u de stickers direct mee.