Lekker zomers lezen met de VakantieBieb

Lekker lezen, nu en tijdens je vakantie? De Vakantie- Bieb is sinds 1 juni open voor kinderen en jongeren. Download de gratis VakantieBieb-app in Google Plasy of de App Store en lees meer dan 50 E-books de hele zomer lang.

Je leest de E-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. De geselecteerde boeken komen in de boekenkast in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de E-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor de vakantie.

Op 1 juli 2019 komen de E-books voor volwassenen erbij.

Maak kans op een iPad-mini Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad-mini. Hoe? Laat weten wat jouw favoriete E-book uit de VakantieBieb is en waarom. Meer informatie over de actie en de spelvoorwaarden vind je op www.vakantiebieb.nl.

Blijf op niveau

Kinderen die tijdens de zomervakantie bijna niet lezen, lopen de kans maar liefst 1 à 2 AVI-niveaus terug te vallen in hun leesontwikkeling. Lezen in de zomer is daarom belangrijk en dat kan ook heel goed digitaal met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek.

Logo zomerBieb

 

Uitgelicht