Holy Power Festival. Kom jij ook?

Op zaterdag 29 september a.s. organiseren vrijwilligers én ondernemers uit Holy het ‘Holy Power Festival’ tussen 13.00 en 17.00 uur aan de Holiërhoek. Het festival is voor alle wijkbewoners om kennis te maken met energieke initiatieven uit de buurt. Er zijn onder andere workshops over duurzaam wonen en talentontwikkeling, een lokaal talentenpodium, een kinderkleedjesmarkt én hapjes van lokale ondernemers.

Banner - Holy Power Festival

Gratis plant cadeau

Om een betere afwatering van regenwater én een groenere buurt onder de aandacht te brengen krijgen wijkbewoners bij het inleveren van één tuintegel een gratis plant cadeau! Kom op tijd. Op=Op.

Plaatje over een gratis plant cadeau - Holy Power Festival    Plaatje kleedjesmarkt - Holy Power Festival

Aanmelden kleedjesmarkt of andere activiteit?

Wilt u zich aanmelden voor de kinderkleedjesmarkt of als vrijwilliger meedoen, zoals helpen bij een kinderactiviteit of het opbouwen van het festival? Dan kan via mirjamhooijmeijer@gmail.com.

Over Next Generation Woonwijk Holy

Het Holy Power Festival is een initiatief van bewoners én professionals met als doel Holy voor te bereiden op de toekomst. Dit willen zij doen door bewoners met elkaar te verbinden én te stimuleren om te wonen in duurzame woningen. Dit doen zij onder de naam ‘De Next Generation Woonwijk Holy’ met steun van organisaties zoals Minters, Rabobank, WoonWijzerWinkel, Elckerlyc, Waterweg Wonen en de gemeente Vlaardingen.

Meer informatie: kijk of volg Facebook.com/VlaardingenHolywijk

Uitgelicht