Drukbezochte wandeling Unileverterrein

Op 3 juli namen zo’n 150 mensen deel aan een rondwandeling op het Unileverterrein. Tijdens de wandeling werd op verschillende locaties toegelicht wat op hoofdlijnen de visie is voor de herontwikkeling van het terrein. Met elkaar werd gesproken over ideeën, kansen en zorgen. Alles werd gedeeld.

Foto van mensen die aanwezig waren bij de wandeling op het Unileverterrein

Eind 2019 verlaat Unilever Research & Development na ruim 60 jaar haar campus in Vlaardingen.
Afgelopen april sloten de Van Adrighem Group, de nieuwe eigenaar van het terrein, en gemeente Vlaardingen een intentieovereenkomst voor de herontwikkeling van het Unileverterrein. Het doel van de herontwikkeling is om deze locatie tot een nieuw stuk stad te ontwikkelen, waar wonen, werken en publieke functies elkaar vinden en versterken.

Samen

Bij het verder uitwerken van de visie kiest de Van Adrighem Group er bewust voor om dat samen met omwonenden en ondernemers te doen. De wandeling was hiervoor het begin. De opgehaalde informatie wordt verwerkt in de verdere plannen.

In september volgt er een nieuwe mogelijkheid om mee te denken over de plannen voor het Unileverterrein. Meer weten? U vindt informatie op de website over de toekomst van het Unileverterrein.

 

Uitgelicht