Nieuwsbrief gemeenteraad - week 10 2019

Nieuwe griffier van start

Op 4 maart is Jeroen Mimpen begonnen als nieuwe griffier van de gemeenteraad. Hiermee ondersteunt hij de gemeenteraad in de kaderstellende, controlerende en volk vertegenwoordigende taken. Uiteraard doet hij dat samen met het griffieteam waar hij leiding aan mag geven.

Jeroen is 38 jaar en woont in de Rotterdamse wijk Kralingen samen met zijn vriendin en met zijn dochter van vijf jaar. Hij is afgestudeerd in Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft verder ervaring bij diverse internationale organisaties, een politieke partij en diverse gemeenten.

De afgelopen zes jaar is Jeroen griffier geweest in de Zuid-Hollandse gemeente Goeree-Overflakkee. In 2012 ging hij aan de slag als beoogd griffier voor deze herindelingsgemeente die een jaar later werkelijkheid werd. Voor deze gemeente heeft hij onder andere gewerkt aan het opbouwen van de griffie en het helpen ontwikkelen van de werkwijze van de raad volgens het BOB-model. Dit bestaat uit beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming. Na zes mooie jaren in Goeree-Overflakkee was het tijd voor een volgende uitdaging. In Vlaardingen hoopt hij een bijdrage te leveren aan een kwalitatief hoogwaardig bestuur dat goed wordt ondersteund en in levendige interactie staat met de samenleving.

Meer weten? Jeroen Mimpen is te bereiken via jeroen.mimpen@vlaardingen.nl of (010) 248 4000.

griffier jeroen mimpen

Agenda donderdag 7 maart 2019

Op donderdag 7 maart bent u van harte welkom bij de raadsvergadering om 20:00 uur in het Stadhuis. Tijdens de vergadering wordt onder andere het raadsvoorstel tot het verlenen van toestemming voor het treffen van de Centrumregeling Regionale Samenwerking Leerplicht, Kwalificatieplicht en RMC Regio NWN besproken.

Bekijk de volledige agenda op vlaardingen.raadsinformatie.nl.

Uitgelicht