Organisatie

 • Organisatie en afdelingen

  De gemeente Vlaardingen heeft 7 afdelingen.

  Meer informatie

 • Klachten

  Wanneer u niet tevreden bent over de dienstverlening of bejegening van een medewerker, kunt u een klacht bij de gemeente indienen. De gemeente reageert binnen 6 weken op uw klacht.

  Meer informatie

 • Werken bij de gemeente

  Bij de gemeente Vlaardingen staan de ramen en deuren open. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties in onze stad werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, vanuit gelijkwaardigheid en met lef.

  Meer informatie

 • Gemeentelijke documenten

  Wat gebeurt er in mijn omgeving? Wat doet de gemeente? Wat doet de politiek? Uiteraard wilt u als burger op de hoogte zijn van de plannen en ontwikkelingen in uw gemeente. Via deze rubriek wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

  Meer informatie

 • Partnerstad Moravská Třebová

  Vlaardingen heeft al sinds 1992 een vriendschapsband met de Tsjechische plaats Moravská Třebová. Dat heeft tot vele mooie ontmoetingen en resultaten geleid. Vlaardingen en Moravská Třebová werken samen en inspireren elkaar hoewel hun geschiedenis sterk verschilt en ze meer dan duizend kilometer uit elkaar liggen.

  Meer informatie

Uitgelicht