Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring op de website te verbeteren. Gaat u hier mee akkoord?

Sla menu over en ga naar de inhoud

TBV - Gemeente Vlaardingen - TBV

Ga naar de homepage van de gemeente Vlaardingen
  • TBV
-

TBV

TBV heeft passie voor mensen! Wij zijn een mensontwikkelbedrijf. Wij gaan uit van ieders talenten en kijken naar wat onze medewerkers kunnen. Onze medewerkers hebben een arbeidsbeperking. Zij ontwikkelen zich door te werken bij één van de onderdelen van TBV of bij een reguliere werkgever, gecombineerd met gepaste opleiding en begeleiding.

TBV, kwaliteit in mens en werk.

Nieuws

Drukte van belang bij TBV

bezoekers open dag
16-04-2014 |

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk bij TBV. Meer dan duizend mensen bezochten de open dag. Naast familie en vrienden van mensen die bij TBV werken, namen ook veel nieuwsgierige stadsgenoten een kijkje bij het sociale werkbedrijf van Vlaardingen.

Lees verder

Ballon waait naar Winschoten

ballonnen in de lucht

De ballon die Wilma Overgoor in februari losliet tijdens de ballonnenwedstrijd van TBV waaide bijna 300 kilometer ver. De ballon kwam helemaal terecht in het Groningse Winschoten, dicht bij de grens met Duitsland. Dit maakt Wilma Overgoor de winnaar van de ballonnenwedstrijd ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van TBV.

Lees verder

Kijken in de haven

21-03-2014 |

Zo’n dertig medewerkers van TBV brachten onlangs een bezoek aan de Rotterdamse haven. Onder leiding van een gids gingen zij langs bij diverse bedrijven en bezochten ze Maasvlakte 2. Het uitstapje bood TBV-medewerkers de kans om eens ongedwongen rond te kijken bij andere bedrijven.

Lees verder
image